flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Стратійчук Валентини Володимирівни

21 лютого 2020, 16:15

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

про виклик до суду

 

        Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області (вул. Сагайдачного 1/30, м. Могилів-Подільський,  Вінницька область) викликає:

 

відповідача Стратійчук Валентину Володимирівну, остання відома адреса місця проживання вул. Матросова, 5, м. Бершадь Вінницької області, у судове засідання, яке відбудеться 31.03.2020 о 15 год. 00 хв. у цивільній справі №138/319/18 (2/138/26/20) за позовом Могилів-Подільської міської ради Вінницької області до Стратійчук Валентини Володимирівни, Довгопол Ольги Андріївни, треті особи: Департамент адміністративних послуг Вінницької міської ради (реєстраційна служба Вінницького міського управління юстиції Вінницької області в особі державного реєстратора Левчук Ірини Вікторівни), приватний нотаріус Бершадського районного нотаріального округу Вінницької області Гонтарук Тетяна Іванівна, про  витребування земельної  ділянки  та скасування державної  реєстрації права  власності  на земельну ділянку.

     Справу розглядає суддя Цибульський О.Є.

     У разі неявки відповідача в судове засідання, та не повідомлення ним причин неявки, справа буде розглядатись у його відсутність за наявними у справі доказами з ухваленням заочного рішення.

 

 

Суддя Могилів-Подільського

міськрайонного суду                                                 О.Є.Цибульський