flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися спільні навчання

20 березня 2024, 15:56

        20 березня 2024 року із залученням відповідального працівника 12 пожежно-рятувальної частини 5 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області відбулися спільні навчання працівників суду та працівників служби судової охорони діям у надзвичайних ситуаціях.

      Зокрема, проведено навчальні тривоги та навчально-тренувальні зайняття з приводу евакуації з приміщень будівлі, у якій розташовано суд, а також оперативної частини плану ліквідації аварійних ситуацій для відпрацювання навичок дій при аварійних ситуаціях, використання засобів захисту, надання першої допомоги у разі нещасного випадку.

       Крім того, працівником пожежно-рятувальної частини роз’яснено порядок поводження з підозрілими та вибухонебезпечними предметами. За допомогою спеціальних стендів останнім продемонстровано муляжі вибухонебезпечних предметів (боєприпасів), проінформовано характер їх дій, наслідки після застосування, а також вчинення відповідних дій за для збереження життя та здоров’я.    

                                                                                                                                                           За повідомленням прес-служба суду